Het aannemen van werkvolk op de Sumatrakade. Afdruk van exemplaar van Gemeentearchief Amsterdam - Kreveld, D. van,
Het aannemen van werkvolk op de Sumatrakade. Afdruk van exemplaar van Gemeentearchief Amsterdam.