14e Algemene volkstelling annex woningtelling 28 februari 1971 (Staatsuitgeverij, 1982)
Serie B. 4B:Beroepsbevolking, beroeps- en bedrijfsstructuur : voornaamste uitkomsten per gemeente. - 1982. - 66 p. : tabellen