Shell - embargo! South Africa - Koedam, Toos, (1979)
Onderdeel van een serie van 14 posters met cartoons van bekende Nederlandse en Belgische tekenaars in het kader van de campagne voor een olieboycot tegen Zuid-Afrika (zie ook: D11/395 - 408 + 505).