Landelijk comité op het congres. V.l.n.r.: Domela, Rijnders, Harinck,Grootveld, Meisner, Kwak, Berkhout, Schermerhorn. Achter Kwak: Eckhard. Uit: archief F. Domela Nieuwenhuis, map VI e, no.2
Landelijk comité op het congres. V.l.n.r.: Domela, Rijnders, Harinck,Grootveld, Meisner, Kwak, Berkhout, Schermerhorn. Achter Kwak: Eckhard. Uit: archief F. Domela Nieuwenhuis, map VI e, no.2.