Vrede in de wereld en vrede thuis. Inleiding in vraagstukken van oorlog en vrede (Protestantse Stichting tot Bevordering van het Bibliotheekwezen en Lectuurvoorlichting in Nederland, 1973)
Met afbn, bibliogr. en reg. Uitg. in opdracht van het Interkerkelijk Vredesberaad ter gelegenheid van Vredesweek 1973.