"Sonnig Suid-Afrika" - Schildering van Toos Koedam voor KZA manifestatie "Boycot Zuid-Afrika, steun het verzet" in Vredenburg, Utrecht, 5/6/1983 - zie ook: D78/290 en A63/196. . 5 foto's met het doek in z'n geheel en in onderdelen, gefotografeerd in het atelier Koedam-Koperdraat in Amsterdam - Brüggen, B.,
"Sonnig Suid-Afrika" - Schildering van Toos Koedam voor KZA manifestatie "Boycot Zuid-Afrika, steun het verzet" in Vredenburg, Utrecht, 5/6/1983 - zie ook: D78/290 en A63/196. 5 foto's met het doek in z'n geheel en in onderdelen, gefotografeerd in het atelier Koedam-Koperdraat in Amsterdam.