De schalm : . Mededelingenblad van de Alg. Ned. Metaalbewerkersbond
(1945) getiteld: Mededelingenblad van de Alg. Ned. Metaalbewerkersbond. VOORTGEZET ALS: De schalm / uitg. voor het bedrijfskader ... (ZK 32747).