Beknopte autobiografie op 5 cassettes: voorwoord, toneel en oorlogsjaren, directie De Waarheid, jeugd, conflict met CPN - Hulst, Wim.
Beknopte autobiografie op 5 cassettes: voorwoord, toneel en oorlogsjaren, directie De Waarheid, jeugd, conflict met CPN.