Toespraak van Den Uyl bij de opening van een nieuwe montagehal bij Stork Werkspoor Diesel. Opname: Peter Meijers - Uyl, Joop den.
Toespraak van Den Uyl bij de opening van een nieuwe montagehal bij Stork Werkspoor Diesel. Opname: Peter Meijers.