Világhíradó 2. . World news 2 - összeállította: Ják Sándor (Magyar Diafilmgyártó Vállalat, 1955)
Topics covered: commemorating Lenin, Austria wants peace, Hans Christian Andersen, Chopin piano competition in Warsaw, school for twins in Sweden, lynching in America, fair in Jokkmokk, Shakespeare, miscellaneous news. A világhíradó témái: megemlékezés Leninről, Ausztria békét akar, Hans Christian Andersen, Chopin zongoraverseny Varsóban, ikrek iskolája Svédországban, lincselés Amerikában, vásár Jokkmokkban, Shakespeare, rövid hírek.