Antithese (Comité Mergelland, Stichting Milieufederatie Limburg, 1979)
1: Het spinneweb van mergel en cement: een samenvatting van de argumenten tegen de verlening van een vergunning tot afgraving van het Plateau van Magraten. - 3e, geheel herz. dr. - 106 p