Afbeelding excl. passe-partout. . Titel prent: Nederlandsche arbeidersklasse : dat wordt vechten van 't jaar! - Hahn, Albert,
Afbeelding excl. passe-partout. Titel prent: Nederlandsche arbeidersklasse : dat wordt vechten van 't jaar!