Demonstrerende brandweerlieden tegen de extra bezuinigingen op het overheidspersoneel en het gebrek aan overleg - Singels, Han
Demonstrerende brandweerlieden tegen de extra bezuinigingen op het overheidspersoneel en het gebrek aan overleg.