Türkiye bankacilik sistemi'nde ortaya c̦ikan gelișmeler / . Șubelerin bölgesel dağilimi ve kredilerin sektörel dağilimindaki gelișmeler (Bank-Sen, 1993)
Șubelerin bölgesel dağilimi ve kredilerin sektörel dağilimindaki gelișmeler.