Oppasser: hierop, mijne heeren, werd de misdadiger gelegd zoodat de spijkers in het lichaam drongen. Anti: O, ellendige revolutiegeest, och de grondslagen van de Chr. strafwerktuigen [...] voorgoed - Hahn, Albert,
Titel prent: In naam van het Evangelie der Liefde : concierge: "En hierop, mijne heeren, werd de misdadiger vastgesnoerd...".