Het ASVA-bestuur (midden: praeses Heinemeijer) na het aanbieden van de voorzittersstoel aan koningin Wilhelmina t.g.v. regeringsjubileum
Het ASVA-bestuur (midden: praeses Heinemeijer) na het aanbieden van de voorzittersstoel aan koningin Wilhelmina t.g.v. regeringsjubileum.