Heroverweging collectieve uitgaven samenvattend rapport heroverweging (Staatsuitgeverij, 1981)
Op de omslag: Heroverwegingen. Samenvattend rapport: sociale zekerheid en bijstand, volksgezondheid en arbeidsvoorwaarden collectieve sector.