Obchodní a živnostenská komora v Praze. 1850-1900-1925 (Janáček], 1925)
S graf., ilustr., podob. a tab. S: Protokol slavnostní schůze obchodní a živnostenské komory v Praze, konané dne 18. listopadu 1925 na oslavu 75. výročí komory.