De gemeenschap. Orgaan van den Ned. Federatieven Bond van Personeel in Openbaren Dienst
Voortzetting van: De gemeente-arbeider. Orgaan van ... (ZF 17091), en: De losse rijkswerkman. Periodiek orgaan ... Voor bijvoegsel zie: Persberichten van de Commissies voor Georganiseerd Overleg ... (ZDK 17490).