Humanae vitae. Encycliek van 25 juli 1968 aan den bisschoppen, de geestelijkheid, [...] over de geboorteregeling. Vert. door J. Kahmann. Ingel. door H. Spee (Gooi & Sticht, 1968)
Ecclesia docens. Pauselijke documenten voor onzen tijd.