Lindeman tot Z.E. de minister van [...] Spaar verdere moeite, Exellentie, onze overtuiging is niet te koop - Hahn, Albert,
Titel prent: Lindeman: Spaar uw moeite, Excellentie, onze overtuiging is niet te koop.