Verhouding groot- en kleinwinkelbedrijf. Rapport der commissie ingesteld door de A.K.W.V. ter bestudeering van het vraagstuk van de verhouding van het grootwinkelbedrijf en het kleinwinkelbedrijf, Februari 1939 (Teulings, 1939)
Algemeene Kath. Werkgevers Ver.