Protest voor het Amerkaanse consulaat tegen het met behulp van de Nationale Garde buiten school houden van negerscholieren in Little Rock door gouverneur Faubus - Bennekom, Kors van, (1957)
Protest voor het Amerkaanse consulaat tegen het met behulp van de Nationale Garde buiten school houden van negerscholieren in Little Rock door gouverneur Faubus.