Tribune :
Zie ook: Rode tribune (ZF 31170) en (ZK 33103). - Vanaf (1972):nov. met ondertitel: Socialisties maandblad uitg. door de Socialistiese Partij. Ook met ondertitel: marxisties-leninistisch maandblad onder verantwoording van het Centraal Komitee van de Kommunistiese Partij Nederland (ML)