Picketline i.v.m. Bram Fischer bij de Zuid-Afrikaanse ambassade in Den Haag. V.l.n.r.: ?, J.Voogd (PvdA), Boe Thio, Conny Braam - Wallenburg, Bert,
Picketline i.v.m. Bram Fischer bij de Zuid-Afrikaanse ambassade in Den Haag. V.l.n.r.: ?, J.Voogd (PvdA), Boe Thio, Conny Braam.