Burger en gemeente. Verslag van een landelijk onderzoek naar de betekenis van de gemeente voor de burger. Rapporteurs: H.A. Brass en L. de Jong. [...] (Samson, 1968)
Afdeling bestuurskunde van het Sociaal Wetenschappelijk Instituut van de Vrije Universiteit te Amsterdam.