Demonstratie t.g.v. Zuid-Afrikaanse Vrouwendag in Amsterdam. Vooraan v.l.n.r.: Rose Motsepe, Shirley Mashiane en Buni Sechwale (allen ANC Women's Section) - Verhoeff, Bert,
Demonstratie t.g.v. Zuid-Afrikaanse Vrouwendag in Amsterdam. Vooraan v.l.n.r.: Rose Motsepe, Shirley Mashiane en Buni Sechwale (allen ANC Women's Section).