Steen, gemetseld in de hal van het Bondsgebouw, geschonken door Franse en Geneefse diamantbewerkers aan de ANDB ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. Zie ook BG B12/53
Steen, gemetseld in de hal van het Bondsgebouw, geschonken door Franse en Geneefse diamantbewerkers aan de ANDB ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. Zie ook BG B12/53.