Een psychiatrische tegenbeweging in Nederland : . 10 jaar psychiatrische tegenbeweging in Nederland (Instituut voor de Wetenschap der Andragogie, 1981)
Omslagtitel: 10 jaar psychiatrische tegenbeweging in Nederland.