Umar en Arina: Umar en Arina zijn een van de jonge stellen die in het huwelijksbootje zullen stappen op de speciale dag van het massahuwelijk. Ze komen uit hetzelfde dorp en zijn al jaren verliefd op elkaar, maar mogen van haar ouders niet trouwen. Daarom heeft Umar Arina geschaakt en meegenomen naar zijn huis - Tijssen, Elsbeth,
Umar en Arina: Umar en Arina zijn een van de jonge stellen die in het huwelijksbootje zullen stappen op de speciale dag van het massahuwelijk. Ze komen uit hetzelfde dorp en zijn al jaren verliefd op elkaar, maar mogen van haar ouders niet trouwen. Daarom heeft Umar Arina geschaakt en meegenomen naar zijn huis.