Solidarność Portowców . biuletyn informacyjny, 26 March 1981 (Serwis Informacyjny A) - Komitet Założycielski Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność" ZP G-a (NSZZ "Solidarność" ZP Gdynia, 1981)
Print run: 4500-6000 copies