Ook een arbeider. . Ook in Geïllustreerd Zondagsblad van het Volksdagblad, 17 september 1899 onder titel "Na 60 jaar dienst" - Halke, P.
Ook een arbeider. Ook in Geïllustreerd Zondagsblad van het Volksdagblad, 17 september 1899 onder titel "Na 60 jaar dienst".