Advies over de beoordeling van ontslagaanvragen in geval van bedrijfssluitingen e.d. met het oog op de belangen van het personeel. Uitgebracht door de Raad voor de Arbeidsmarkt aan de Minister van Sociale Zaken (Sociaal-Economische Raad, 1975)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad. 1975, no. 5.