Kaart gericht aan de minister van onderwijs met de vraag de bezuinigingen op de studietoelagen ongedaan te maken - Bethanot
Kaart gericht aan de minister van onderwijs met de vraag de bezuinigingen op de studietoelagen ongedaan te maken.