Gecombineerde bijeenkomst van de Amsterdamsche Vereeniging ter bevordering van consultatiebureaux voor moeilijke kinderen, de Nederlandsche Vereeniging voor geestelijke volksgezondheid en van de Psychologische Studiekring op 25 September 1936, Voordracht van Dr. Crichton Miller (London), The child of to-morrow. [Verslag samengest. door R.N. Koekebakker] (Holland Typing Office])
Stencil.