Het imperialisaties karakter van de Amerikaanse massamedia ([Katholieke Hogeschool, i.s.m. Studium Generale], 1979)
Skriptie Tilburg. Hdst. 4 : De ontwikkeling van het VS-imperialisme na 1945. - [1979] ; 167 p.