Het leven, denken en werken van Pythagoras, den grondlegger van het spiritisme in Europa. 2e stuk
S.E.W. Roorda van Eysinga, De blijde boodschap, IV, 1 (2e stuk). Titelblad ontbr. Titelbeschrijving incompleet.