Thijssen luidt de bel voorafgaand aan een kadercursus op het Troelstra-oord. Origineel bij mevr. G. Thijssen, Amsterdam
Thijssen luidt de bel voorafgaand aan een kadercursus op het Troelstra-oord. Origineel bij mevr. G. Thijssen, Amsterdam.