Adiós compañeros! Politieke herinneringen. [Met een woord vooraf van A. (L) Constandse] (Wetenschappelijke Uitgeverij, 1974)
'Unofficial history' ofwel Geschiedenis buiten het boekje. Onder red. van M. Ros.