Zeszyty Niezależnej Myśli Lekarskiej . [kwartalnik Społecznej Komisji Zdrowia], no. 9, 1986 - Społeczna Komisja Zdrowia (s.n.], 1986)
Creation and circulation: Inscriptions: "Pamięci ks. Jerzego Popiełuszki wspaniałego Człowieka i Kapłana, Naszego Duszpasterza, Opiekuna i Przyjaciela", issue no. 2(1984); Lechowi Wałęsie w piątą Rocznicę Sierpnia, issue no. 4(1985)