Wet op de bediendenarbeidsovereenkomst en Wet tot wijziging der artikelen 12, 29 en 31 der wet van 7 Augustus 1922 betreffende de arbeidersovereenkomst voor bedienden (Drukkerij van den Moniteur Belge, 1930)
Uittreksels uit het Staatsblad van (1922) 16-17 Augustus en van (1929) 12 Mei. Franse en Nederlandse titel van tekst.