Serie van 3 foto's van de cursussen tekenen voor loodgieters en scheepstkenen die de ANMB organiseerde - Leenheer, Corn. (1929)
Serie van 3 foto's van de cursussen tekenen voor loodgieters en scheepstkenen die de ANMB organiseerde.