Solidarność Ziemi Łódzkiej . biuletyn informacyjny Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność", no. 6, 1980 - Międzyzakładowy Komitet Założycielski Ziemi Łódzkiej, [ed. Benedykt Czuma, Stefan Niesiołowski, Andrzej Woźnicki] (NSZZ "Solidarność", 1980)
Print run: 5000-50000 copies