Demonstratie. Bloemen leggen bij het nationaal momunent op de Dam. Serie van twee foto's - Bruijn, L.J.E. de, (1966)
Demonstratie. Bloemen leggen bij het nationaal momunent op de Dam. Serie van twee foto's.