Beyers Naudé, algemeen secretaris van de Zuid-Afrikaanse Raad van Kerken, op de Shell aandeelhoudersvergadering in Den Haag in gesprek met Sietse Bosgra. Naast Naudé PvdA-parlementariër Jacques Wallage - Boyer, Maurice
Beyers Naudé, algemeen secretaris van de Zuid-Afrikaanse Raad van Kerken, op de Shell aandeelhoudersvergadering in Den Haag in gesprek met Sietse Bosgra. Naast Naudé PvdA-parlementariër Jacques Wallage.