Tijdens een vredesbetoging georganiseerd door de Federatieve Bond Tegen het Militarisme, Joh. Verhulststraat, Amsterdam. Zie ook BG A4/5 en BG A4/6. Uit: archief F. Domela Nieuwenhuis
Tijdens een vredesbetoging georganiseerd door de Federatieve Bond Tegen het Militarisme, Joh. Verhulststraat, Amsterdam. Zie ook BG A4/5 en BG A4/6. Uit: archief F. Domela Nieuwenhuis.