Verslag der Commissie voor electriciteits-wetgeving, tot inleiding eener bespreking in de ledenvergadering, te houden te Maastricht op 28 en 29 April 1916 (s.n.], 1916)
Plus een verslag van de vergadering van 28 april 1916 (27 p.