Gids voor maatschappelijk werk. Met medew. van speciale deskundigen samengest. door J. Everts [en] A. Treurniet (Samsom)
Nationale Raad voor Maatschappelijk Werk. 1. Organisatie en samenwerking. Algemene en speciale zorg en voorzieningen. 1954. XXXII, 725 p