Kan het voor een middenstander van belang zijn zijn zaak om te zetten in een Naamlooze Vennootschap? : (Nederl. Bond van Vereenigingen van den Handeldrijvenden- en van den Industrieelen Middenstand, 1922)
De Middenstandsbond, bondscongres te Zwolle op 6 en 7 September 1922.