Lijst hout, verguld; 61x51 cm. Onduidelijke signatuur H. Jans? Waarschijnlijk in bezit van het museum Ferdinand Domela Nieuwenhuis te Heerenveen'
Lijst hout, verguld; 61x51 cm. Onduidelijke signatuur H. Jans? Waarschijnlijk in bezit van het museum Ferdinand Domela Nieuwenhuis te Heerenveen'.